POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

My nezapomínáme na účastníky, oni nezapomínají na nás

02.02.2015, 10:35

Někteří zahraniční účastníci zanechají v návštěvnících Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR dojem na hodně dlouho. Zejména, pokud jejich vystoupení na akci je něčím výjimečné. Organizátoři jsou rádi, když na zářijovou show nezapomenou také samotní účastníky. Přání všeho nejlepšího do nového roku, které od řady z nich dostanou, pak obzvláště potěší.

Když před čtyřmi lety vrcholila jednání o účasti elitní zásahové jednotky německé celní správy Zentrale Unterstützungsgruppe Zoll (ZUZ), organizátoři Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky již tušili, že půjde o jeden z vrcholů programu. Jednotka, pro kterou bylo účinkování na mošnovském letišti v roce 2011 premiérou na veřejnosti, tehdy sklidila obrovský aplaus. A to i díky nezapomenutelnému umění německých specialistů, kteří vzhledem k bezpečnosti diváků akce mohli ukázat pouze „drobný“ pyrotechnický efekt.

O rok později bylo pro Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky velkou ctí rovněž premiérové vystoupení, a to jednoho z nejmodernějších taktických letounů na světě, supersoniku Mirage 2000N. Armée de l'Air předvedlo taktickou ukázku dvojice těchto letounů, takzvaného Ramex Delta, který doposud za hranicemi Francie nikdy nevystupoval, a v tomto případě šlo o jeho zahraniční premiéru.

Děkujeme všem partnerům a účastníkům
za přání do nového roku.
Věříme, že i na rok 2015 budeme v dobrém vzpomínat.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro