POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Nová ŠKODA Superb Combi poprvé na Mošnově

31.08.2015, 10:30

Návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR se mohou i letos těšit na předvedení nové chlouby tradiční české automobilky ŠKODA AUTO a.s., která je již potřetí exkluzivním partnerem akce. Bude jím první velké představení nové ŠKODA Superb Combi.

„Jako uživatel druhé generace ŠKODA Superb Combi se na premiéru nového vozu sám velice těším. Věřím, že přiláká oprávněný zájem návštěvníků akce, stejně jako loňská prezentace designové studie ŠKODA VisionC, z níž nový Superb vychází,“ říká Zbyněk Pavlačík z Jagello 2000.

Nová ŠKODA Superb Combi na oficiálních stránkách

ŠKODA AUTO a.s. je již potřetí exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky. „Jsme velmi rádi, že největší česká automobilka opět pojí své jméno s největší bezpečnostní show v Evropě. Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky jako největší bezpečnostní show v Evropě slouží také jako společenská událost, na niž přijíždějí delegace z řady států světa. Je proto více než příznačné, že pro přepravu významných účastníků akce slouží flotila vozů ŠKODA Superb, vlajkových lodí české automobilky. Dále náš organizační tým využívá flotilu vozů ŠKODA Rapid,“ prozradil Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000.

„ŠKODA dbá nejen na bezpečnost svých zákazníků za volanty modelů značky, ale také na bezpečnost na silnicích v obecné rovině. Ta by bez precizní práce složek Integrovaného záchranného systému a její stálé evoluce nedosahovala rok od roku lepší úrovně,“ řekl Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika a dodal: „Jsme rádi, že máme tu čest být již třetím rokem exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě a Dnů Vzdušných sil Armády České republiky.“

S exkluzivním partnerstvím se pojí také exkluzivní prezentace, kterou ŠKODA AUTO návštěvníkům nabídne. Pro nový ŠKODA Superb Combi tak půjde o jedno z prvních oficiálních českých představení, které proběhne ve stejný den jako premiérové uvedení vozů u autorizovaných prodejců. Automobil má největší interiér a největší zavazadlový prostor ve své třídě. Nový volný prostor ovšem není vakuově prázdný, ale naopak má svoji podstatu, kdy podporuje dynamický a elegantní celistvý vzhled zevnitř i zvenku.

Na akci bude k vidění i ŠKODA FUNstar, nekonvenční pickup na bázi modelu ŠKODA Fabia, který je výsledkem projektu 23 žáků Středního odborného učiliště strojírenského ŠKODA AUTO.  Studenti již podruhé dostali možnost od české automobilky vytvořit si vůz snů. Vysoké kvality odborného vzdělání a propojení teoretické výuky a praxe vedlo k vytvoření odvážného, smělého a překvapivého designu.

Na stánku ŠKODA AUTO se mimo jiné mohou návštěvníci těšit na kompletní modelovou řadou automobilky. I děti se zde přijdou na své, bude pro ně připraveno malování na obličej a nafukovací skákací auto ŠKODA, pro ty starší elektronický hokejový brankář a závodní raceboxy. Všichni návštěvníci budou mít možnost vyfotit se s hokejovým maskotem ŠKODA nebo si zakoupit zboží z kolekce ŠKODA ve ŠKODA Boutique. Připravena bude i prezentace vozu nová ŠKODA Fabia v řezu od Výzkumu dopravní bezpečnosti s ukázkou unikátních filmů z nárazových testů.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro