POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Oblíbené akční odpoledne v Ostravě ve středu před show se vrací!

17.08.2016, 09:26

Při 15. výročí akce jsme se ve spolupráci s Dolními Vítkovicemi a Radiem Čas rozhodli obnovit tradici oblíbeného akčního odpoledne v Ostravě, které dříve sloužilo jako upoutávka na Víkendovou show. Bude se konat ve středu 14. září od 15. do 18. hodin v Dolních Vítkovicích, kde se v předstihu představí výběr techniky, která se následně ukáže na Víkendové show na Letišti Leoše Janáčka Ostrava. Návštěvníci navíc mohou vyhrát netradiční projížďku vozem TITUS na podvozku TATRA.

„Těší nás, že můžeme návštěvníkům po šesti letech opět nabídnout ochutnávku Dnů NATO přímo v Ostravě. Díky Dolním Vítkovicím, v jejichž prostorech se akce bude konat, a Radiu Čas, které ji produkčně zastřeší, si tak na své přijdou jak nedočkavci, tak ti, kteří se z nějakého důvodu nemohou vydat na hlavní show na Letišti Leoše Janáčka Ostrava,“ okomentoval Zbyněk Pavlačík z Jagello 2000.

Návštěvníci se mohou těšit na soutěž o projížďku vozem TITUS firmy TATRA TRUCKS a.s., která je spolu s CZECHOSLOVAK GROUP a.s. speciálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR. „Z návštěvníků Akčního odpoledne v Dolních Vítkovicích bude jeden šťastlivec se dvěma kamarády mít možnost projet se o víkendu na letišti obrněným vozem TITUS,“ dodal Zbyněk Pavlačík.

Akční odpoledne se bude konat ve středu 14. září od 15. do 18. hodin v Dolních Vítkovicích na ploše při vjezdu z ulice Ruská, poblíž bílé budovy návštěvnického centra. „Kromě výběru techniky účastníků Dnů NATO v Ostravě se mohou návštěvníci těšit třeba na náš letoun MiG-21, který je zde nově celoročně vystavený,“ uvedl Martin Lindovský z Dolních Vítkovic.

„Spojení Dolních Vítkovic a Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR nekončí Akčním odpolednem. Připravili jsme pro návštěvníky show slevu 20 % na vstup do Malého nebo Velkého světa techniky. Poukazy budou k vyzvednutí během víkendu na letišti v našem stánku poblíž velkoplošné obrazovky. Tam bude možnost vyzkoušet i netradiční gyroskop simulující přetížení, kterým čelí třeba piloti stíhaček,“ dodal Martin Lindovský.

„Spolupráci s Dolními Vítkovicemi rozvíjíme dlouhodobě. Letos se bude jednat o podstatný skok vpřed a věřím, že společně budeme pokračovat v tom, že děláme Ostravě fajné jméno doma i ve světě,“ uzavřel Zbyněk Pavlačík.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro