POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Očekávaný trailer PlanesTV je konečně tady!

13.01.2014, 09:45

Společnost PlanesTV konečně dokončila dynamický trailer zachycující nejzajímavější okamžiky z akce. Ten představuje zlomek záběrů, které jsou k vidění na oficiálním DVD ze Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2013. Při jeho objednání navíc nyní dostanete tričko zdarma!

PlanesTV je jedna z nejrenomovanějších evropských společností, která produkuje záznamy z nejvýznamnějších leteckých show po celém světě, a Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR jsou jednou z mála akcí ve střední Evropě, kterou od roku 2012 pokrývá. Z loňského ročníku poprvé připravili DVD, na něm zachyceny všechny nejzajímavější pozemní i letecké momenty a ukázky z akce, včetně exkluzivních záběrů z kokpitů vystupujících letounů akrobatických skupin Turkish Stars, Patrulla ASPA a holandského F-16 Demo Teamu.

Datum vydání DVD byl bohužel o několik týdnů opožděn z důvodu náročnějšího zpracování materiálů. Všichni, kdo si ho objednali přímo na mošnovském letišti, by ho však již měli mít v rukou.

DVD či Blu-ray disk je nyní možné za zvýhodněnou cenu zakoupit přímo u sdružení Jagello 2000 a všichni odběratelé získají rovněž tričko dle vlastního výběru zdarma.

DVD: 439 Kč + tričko zdarma
Blu-ray: 599 Kč + tričko zdarma

Poštovné a balné při platbě převodem: 40 Kč
Poštovné a balné při platbě na dobírku: 60 Kč
Po dohodě je možný i osobní odběr v sídle sdružení Jagello 2000

Stále je samozřejmě možné zakoupit i samotné tričko za 150 Kč/kus (více zde).

Objednávky posílejte na e-mail [email protected], do zprávy prosím uveďte své kontaktní údaje, způsob platby a zvolenou variantu, včetně velikosti a typu trička. Níže je uvedena tabulka dostupných velikostí.

Tabulka dostupných velikostí

 

S M L XL XXL

Černé - Gripen

- - - ANO ANO

Růžové - Eurofighter

ANO - ANO ANO ANO

Růžové - Turkish Stars

ANO - ANO ANO ANO

Nabídka platí do vyprodání zásob triček nebo do odvolání.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro