POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Opět vyrážíme na European Airshow Council

18.03.2014, 13:42

Sdružení Jagello 2000 na základě dřívějších velmi úspěšných účastí, které vedly i k dojednání atraktivních ukázek na Dnech NATO v Ostravě, opět na konci tohoto týdne vyráží na prestižní European Airshow Council (EAC) v belgických Antverpách.

Na zasedání European Airshow Council se každoročně setkávají organizátoři nejvýznamnějších air show z Evropy, USA a Ruska, dále představitelé display teamů, ministerstev obrany, display piloti a další. „Účast na zasedání je pro nás velmi důležitá k navázání kontaktů, užitečných pro dojednání spolupráce a možných budoucích ukázek,“ uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000, které je hlavním organizátorem Dnů NATO v Ostravě..

„Letos například víme, že se v Antverpách setkáme s pilotem řeckého F-16 Demo Team Zeus, jenž již potvrdil na Dnech NATO v Ostravě svou účast. Rádi bychom Vám, našim návštěvníkům, dali možnost se jej zprostředkovaně zeptat na některé zajímavosti. Můžete nám tedy některé své dotazy na řeckého pilota sdělit do čtvrtečního večera na našem webu www.natodays.cz do návštěvní knihy a my pár zajímavých řeckému pilotovi předáme,“ dodává Pavlačík a přidává pro fanoušky ukázku prezentace Dnů NATO v Ostravě na EAC:

Na akci se také hodnotí jednotlivé airshow. V loňském roce sdružení Jagello 2000 s akcí Dny NATO v Ostravě získalo třetí místo v soutěži o nejlepší marketing a propagační předměty, již dokonce před třemi lety vyhrálo. „Tato opakovaná ocenění odborné poroty svědčí o tom, že naše akce se dlouhodobě drží na evropské špičce,“ uvádí Zbyněk Pavlačík.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

 

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro