POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Pošlete nám své fotografie a hrajte o zajímavé ceny! Fotosoutěž je opět zde

26.09.2014, 17:33

Podařilo se vám na letošních Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR udělat správnou "atmosférickou" fotku? Pokud ano, můžete díky tomuto snímku vyhrát v naší fotosoutěži věcné připomínkové předměty.

Obecná pravidla fotosoutěže zůstávájí podobná jako v předchozích letech. Opět může každý soutěžící zaslat až tři snímky bez omezení velikosti. Vybírat by měl především takové, které podle něj nejnápadněji a nejlépe vystihují atmosféru na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR, protože právě toto je jediným kritériem pro hodnocení. To tradičně provede komise složená ze zástupců sdružení Jagello 2000 a spolupracujících fotografů a grafiků. Na snímky od návštěvníků se těšíme až do 19. října 2014. Posílat přitom mohou nejen fotografie z areálu na mošnovském letišti, ale rovněž z ostravského Minikina Kavárna, z besed s piloty v Knihcentru, či i jinak tematicky spojených s akcí.

Snímky budou anonymně vyhodnoceny a výsledky soutěže vyhlásíme nejpozději 7. listopadu 2014 na těchto stránkách. Předání cen poté proběhne individuálně po dohodě s výherci, kteří budou informováni prostřednictvím e-mailu či telefonicky.

Pro inspiraci, jaké snímky posílat, se můžete podívat na vítěze předchozího ročníku.

Plná pravidla fotosoutěže:
  1. Organizátorem fotosoutěže je Jagello 2000.
  2. Fotosoutěže se smí zúčastnit všichni návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2014 (dále jen "akce"), vyjma oficiálních fotografů akce a zástupců Jagello 2000.
  3. Účastníci musí být autory fotografií a musí zaslat své fotografie elektronicky na e-mailovou adresu [email protected], a to do 19. října 2014 včetně.
  4. E-mail musí mít předmět zprávy „Fotosoutěž“. V těle zprávy musí být uvedeno plné jméno účastníka, jeho e-mailová adresa, poštovní adresa a telefonický kontakt.
  5. Každý účastník smí zaslat maximálně tři fotografie. Fotografie musí být ve formátu jpg a musí být připojeny k e-mailové zprávě jako příloha. Fotografie musí být pořízeny na letošním ročníku akce, včetně kteréhokoli jejího doprovodného programu.
  6. Organizátor fotosoutěže automaticky vyřadí účastníky, kteří nedodrží tato pravidla.
  7. Zasláním fotografií účastníci souhlasí s tím, že je organizátoři smí použít k propagačním účelům a uveřejnit je na oficiálních internetových stránkách akce.
  8. Fotografie budou posouzeny porotou složenou ze zástupců organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků, kteří vyberou tři nejlepší snímky. Jediným kritériem je nejnápaditější a nejlepší zachycení atmosféry akce.
  9. Výsledky budou vyhlášeny nejpozději 7. listopadu 2014.
  10. Autoři tří nejlepších fotografií obdrží ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro