POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Přenosy z akce již tradičně nabídne Česká televize

30.08.2016, 10:09

Na kanále ČT24 a v internetovém iVysílání bude možné i tento rok sledovat přenosy hlavního programu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR.

Česká televize jako hlavní mediální partner akce  v odpoledních blocích vysílání zprostředkuje atmosféru na letišti i divákům v pohodlí domova. K vidění bude také sestřih těch nejzajímavějších událostí. Vysílání je určeno pro ty, kteří se z nějakého důvodu nemohli zúčastnit atraktivního programu na letišti osobně, ale i těm, kteří se v sobotu rozhodují, zda akci navštívit v neděli, aby si užili burácení proudových motorů a tlakové vlny po výstřelech tanků na vlastní kůži.

Organizátoři akce navíc ke kvalitním komentovaným přenosům České televize i pro letošní rok nachystali 2 statické kamery umístěné na budově hlavního štábu ve středu areálu, které budou vysílat nepřetržitě na internetové stránky Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR www.natodays.cz. První kamera směřuje k prostoru, kde budou probíhat pozemní dynamické ukázky, zatímco druhá kamera bude zachycovat vystavenou leteckou statiku.

Sestřihy z ukázek na letišti budou moci zájemci shlédnout i na displeji svých zařízení, a to díky kamerám britské společnosti Planes TV, která na Letiště Leoše Janáčka Ostrava jezdí už od roku 2012. Do třetice všeho dobrého, zpravodajský portál iDNES.cz bude v sobotu na svém webu premiérově streamovat letecké ukázky v Mošnově.

TIP: Oficiální kanál na YouTube

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro