POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

Rozhodněte, kdo vyhraje Cenu veřejnosti ve fotosoutěži

17.10.2016, 10:20

Fotosoutěž letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR postupuje do vyhodnocovací fáze, kdy porota složená z organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků vybere tři snímky, které nejlépe vystihují atmosféru na akci. Letos své fotografie dle pravidel soutěže zaslalo 118 fotografů a Vy můžete rozhodnout, jaký z 312 snímků vyhraje Cenu veřejnosti.

Přestože do areálu mošnovského letiště tak zavítalo letos méně návštěvníků než loni, počet účastníků fotosoutěže to nikterak neovlivnilo, když jich je letos o 21 více. Navíc opět příspěvky od 9 autorů byly vyřazeny, zpravidla z důvodu neuvedení požadovaných kontaktních údajů.

Nyní proběhne vyhodnocení snímků, kdy se porota usnese na třech, které nejlépe zachycují atmosféru akce. Výsledky budou zveřejněny 8. listopadu 2016. O den dříve pak bude vyhodnoceno hlasování fanoušků na Facebooku, v němž můžete i Vy rozhodnout o tom, který snímek získá letos Cenu veřejnosti.

Fotoalbum na Facebooku naleznete zde

Cena veřejnosti není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

 

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro