POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

Síla Zubru se znovu naplno ukáže na Dnech NATO

27.08.2015, 15:45

Návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR se opět naplno přesvědčí o síle chuti Zubra. Speciálně pro Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR totiž  Pivovar ZUBR připravil svůj podzimní 12,5° nefiltrovaný ležák ZUBR Extra Force. Ten bude tento rok k dostání nejen v sudech, ale také k prodeji v multipacích obsahujících 8 lahví, ke kterým budou originální skleněné půllitry zdarma. V nabídce ZUBRu najdete i ZUBR Grand, ochucené pivo ZUBR Yuzu a limeta a pro cyklisty a řidiče ideální nealkoholický ZUBR Free.

Pivovar ZUBR a.s. je již potřetí za sebou hlavním marketingovým partnerem show. Podle Zbyňka Pavlačíka, předsedy Jagello 2000, je příznačné, že se „pivní tváří“ akce stává právě ZUBR. „Dny NATO v Ostravě i samotní účastníci vyzařují auru velké síly, tomu odpovídá i symbolika majestátního zubra. Stejně tak ladí modrá firemní barva pivovaru s tradiční modrou letectva,“ uvádí.

Návštěvníci se mohou těšit na loňskou novinku pivovaru – ZUBR Grand. Tato 4x chmelená jedenáctka získala ocenění Výrobek Olomouckého kraje 2015 a potvrzuje tak vysoký standard pivovaru. V roce 2014 totiž ZUBR získal hned čtyři ceny na prestižní degustační soutěži lahvových piv Zlatý pohár Pivex. V soutěži se hodnotí neoznačené vzorky odborně složenou porotou ze zástupců Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze a profesionálních degustátorů. Hodnotí se chuť, plnost piva, vůně, říz a hořkost.

Kromě osvěžujícího piva a nealkoholických nápojů od společnosti PEPSICO si mohou návštěvníci ve stáncích pivovaru koupit například speciálně vyrobená trička, kšiltovky či multifunkční šátky. Pro zájemce bude stejně jako v loňském roce připravená atrakce ZUBR Tower, v rámci níž bude možné vylézt na co největší počet přepravek. Pro ty, kteří jich zdolají více jak 12, bude připraven dárek.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro