POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Vyjadřujeme nejhlubší soustrast rodinám padlých vojáků

08.07.2014, 14:22

Dnes ráno nás zasáhla smutná zpráva o tragickém úmrtí a těžkém zranění příslušníků Armády České republiky při plnění úkolů v zahraniční mírové misi v Afghánistánu. Vyjadřujeme nejhlubší soustrast rodinám, přátelům a spolubojovníkům padlých vojáků.

Dovolte nám, prosím, jménem pracovníků Jagello 2000 a fanoušků akce Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky, vyjádřit hluboký zármutek nad zprávou o úmrtí čtyř vojáků a těžkém zranění dalšího příslušníka Armády České republiky při plnění úkolů v zahraniční mírové misi v Afghánistánu.

Myslíme na rodiny mladých mužů, kteří při své službě vlasti a za naši svobodu bohužel zaplatili nejvyšší cenu. Těžce zraněnému vojákovi přejeme brzké uzdravení.

Z celého srdce sdílíme ztrátu a smutek, který nyní prožívají jejich rodiny, přátelé i spolubojovníci.

V hluboké úctě a se zármutkem
 

Jagello 2000

 

Sdružení Jagello 2000 zaslalo kondolenční dopis náčelníkovi Generálního štábu AČR armádnímu generálovi Petru Pavlovi a veliteli 4. brigády rychlého nasazení plukovníkovi gšt. Miroslavu Hlaváčovi.

Další kondolenční dopis ministrovi obrany Martinu Stropnickému, náčelníkovi Generálního štábu AČR armádnímu generálovi Petru Pavlovi, veliteli Pozemních sil AČR generálmajorovi Jánu Gurníkovi a veliteli 4. brigády rychlého nasazení plukovníkovi gšt. Miroslavu Hlaváčovi byl zaslán v reakci na smutnou zprávu z pondělí 14. července o úmrtí vojáka, který byl při útoku těžce zraněn.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro