POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Ztráty a nálezy v areálu akce

19.09.2016, 18:33

Návštěvníci letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR si z akce odnesli spoustu zážitků, občas však odcházeli ochuzeni o některé své věci. Tímto bychom chtěli dopomoci k tomu, aby se některé z nich vrátili svým původním majitelům. Jedná se o mobilní telefon, clonu k teleobjektivu či dětskou bundu.

Matka 11letého chlapce nás požádala o pomoc při hledání ztraceného telefonu Doogee x5 bílé barvy: "V neděli v Mošnově na Dnech NATO syn ztratil nový telefon Doogee x5, u SIM karty byl lístek se jménem a telefonním číslem, šetřil si na něj dlouho sám, měl z něj velikánskou radost, ale bohužel si ho užil jen 5 dní."

Přihlásila se naopak nálezkyně bajonetové sluneční clony CANON ET-83D pro zoomový teleobjektiv Canon EF 100-400mm. Původní majitel jej může identifikovat podle nálepky, kterou je clona opatřena. V areálu akce byla nalezena též dětská puntíkovaná bunda (viz obrázek).

Prosíme nálezce či původní majitele těchto věcí nechť se nám ozvou na [email protected] či do zpráv na Facebooku. Děkujeme.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro