POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Zveme Vás k návštěvě naší expozice P 100 na veletrhu IDET

12.05.2015, 15:00

Již tradičně se Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR představí na veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET 2015. Na návštěvu naší expozice P 100 na veletrhu, který se bude konat od úterý 19. do čtvrtku 21. května na brněnském výstavišti, Vás tímto srdečně zveme.

Veletrh IDET je významným místem setkání odborníků v bezpečnostní oblasti, a zároveň současných či potenciálních účastníků naší akce. „Od účasti na veletrhu si slibujeme především další posílení výborného povědomí o našich aktivitách, a to především mezi zahraničními návštěvníky. Veletrh IDET představuje výbornou příležitost pro navázání nových kontaktů a utužení stávajících. S prezentací na veletrhu máme dlouhodobě velmi pozitivní zkušenosti a rozhodně napomáhá rozvoji naší zářijové akce i dalších projektů," podotýká Pavel Boháč, vedoucí projektu z Jagello 2000, které je hlavním organizátorem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR.

TIP: Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET - oficiální stránky

Souběžně s veletrhem IDET se opět konají také příbuzný veletrh PYROS, zaměřený na oblast požární ochrany a integrovaného záchranného systému, a dále ISET, věnující se technologiím pro ochranu a bezpečnost života, informací a majetku s důrazem na kybernetickou obranu. Letos se nově k trojici IDET, PYROS a ISET přidává také veletrh INTERPROTEC, specializující se na prostředky osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí. „Tento komplexní formát veletrhů z různých sfér bezpečnosti velice vítáme. Silně totiž koresponduje s posláním naší show, která usiluje o prezentaci co nejširší škály prostředků, kterými Česká republika a její spojenci disponují na poli zajišťování bezpečnosti,“ dodává Pavel Boháč.

Na veletrhu IDET se prezentujeme vlastní expozicí s číslem P 100, v níž návštěvníkům nabízíme informace o Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil Armády České republiky, ale i dalších našich projektech, jako je například soutěž Aliante pro středoškoláky, Informační centrum o NATO nebo zpravodajský portál natoaktual.cz. Na veletrhu se Jagello 2000 rovněž podílí na přípravě části doprovodného programu. „V rámci doprovodného programu veletrhu se uskuteční uzavřené jednání užšího velení organizačního štábu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR," přibližuje Pavel Boháč.

S organizátory veletrhu Jagello 2000 spolupracuje i na společné propagaci. „Zpravodajský a informační server natoaktual.cz, který je jedním z našich projektů, je oficiálním mediálním partnerem veletrhu, a to již popáté,“ podotýká Pavel Boháč. Pro své čtenáře připravil speciální přílohu, kde zveřejňuje aktuální informace z příprav, ale následně i ze samotného průběhu veletrhu.

TIP: Speciální příloha natoaktual.cz o veletrhu IDET

Poprvé se Dny NATO v Ostravě prezentovaly na veletrhu IDET v roce 2007, kdy také započala spolupráce mezi Jagello 2000 a společností Veletrhy Brno. Na jaře v roce 2008 se obě strany dohodly na oficiálním partnerství, které trvá dodnes. Zatímco hlavní program Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky je určen pro širokou veřejnost a každoročně rozsáhlejší odborný program jej doplňuje, veletrhy IDET a PYROS/ISET slouží primárně jako místo setkání odborníků. „Naše akce se tak výborně vzájemně doplňují a společně usilujeme o prezentaci bezpečnostních složek a šíření povědomí o bezpečnostní politice," uzavírá Pavel Boháč.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro