POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

O dění na Dnech NATO bude informovat Radio Čas

10.09.2019, 12:09

O  dění na XIX. Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR bude již tradičně informovat Radio Čas. Během celého víkendu bude přinášet zpravodajství z akce, včetně dopravních aktualit na komunikacích a parkovištích u letiště.

V mobilním studiu budou moderátoři Radia Čas připravovat nejaktuálnější informace zejména z dopravy. Ve dvou vstupech se každou hodinu posluchači dozví nejen, co se na letišti Leoše Janáčka Ostrava aktuálně děje, ale díky spolupráci s Dopravní policií budou mít přehled o dopravních aktualitách s doporučením, jak se vyhnout problematickým místům okolo areálu a jaké objízdné trasy mohou využít.

Před akcí doporučujeme všem návštěvníkům cestu pečlivě promyslet a vyrazit s dostatečným časovým předstihem, aby se předešlo případným komplikacím. 

Ve dvou vstupech během každé hodiny budou moderátoři přímo do vysílání posluchačům odbavovat to nejlepší z dění. Nepřijdou tak o zajímavosti z programu a rozhovory s piloty a dalšími účastniky či se sportovci z Armádního oddílu Dukla Praha.

Studio Radia Čas bude umístěno v blízkosti hlavní věže. Součástí bude zóna Radia Čas, kde návštěvníky čeká bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, který zabaví mezi ukázkami a zároveň si zde budou moct všichni odpočinout. 

Ani v letošním roce nebude chybět speciální frekvence 91,8 fm, na kterou bude přenášen celý program s kompletním přehledem. Naladit si ji budou moct všichni do okruhu 10 km, na rádiích i v mobilech. 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro