POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Zapojte se do hlasování o nejlepší leteckou ukázku

13.09.2018, 08:46

Již potřetí mají diváci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR možnost rozhodnout o tom, kdo si odnese cenu za nejlepší leteckou ukázku akce. Výherce určí hlasování fanoušků na Facebookovém profilu města Ostravy a cenu mu v průběhu nedělního programu předá sám primátor Tomáš Macura.

Navazujeme tak na mladou tradici zahájenou před dvěma lety, která se však stala velmi oblíbenou. Sami diváci budou moci rozhodnout, kdo se připojí k předešlým vítězům - italské akrobatické skupině Frecce Tricolori a slovenskému pilotovi letounu MiG-29 mjr. Martinu Kuterkovi. 

„Tato cena by měla sloužit i jako motivace účastníků k preciznímu výkonu a doufáme, že předvedou to nejlepší, co je v jejich silách. Rovněž díky specifickému způsobu rozhodování více spojuje vystupující s návštěvníky akce, bývá spíše pravidlem, že na leteckých dnech o cenách rozhoduje odborná porota,“ uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000.“

Hlasovat bude možné od soboty 15. září večer, kdy budou fotografie zachycující všechny letové ukázky nahrány na facebookovou stránku statutárního města Ostravy. Tam budou moci návštěvníci vyjádřit svou přízeň pomocí tlačítka „To se mi líbí“ u snímku s ukázkou jejich favorita. Vítězem se stane ta dynamická ukázka, která má v rozhodný čas, tedy v neděli 16. září v 10:00, nejvíce „lajků“. Výherce obdrží pohár a pamětní list přímo z rukou primátora Tomáše Macury.

 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro