POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Zveme Vás k návštěvě naší expozice na veletrhu IDET

29.05.2017, 13:47

Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR se jako tradičně představí na veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET v Brně. Srdečně Vás tímto zveme na návštěvu naší expozice P 007 na tomto veletrhu, který se bude konat od středy 31. května do pátku 2. června na brněnském výstavišti.

Veletrh IDET je významným místem setkání odborníků v bezpečnostní oblasti, a zároveň současných či potenciálních účastníků i partnerů naší akce. „Od účasti na veletrhu si slibujeme především další posílení výborného povědomí o našich aktivitách, a to především mezi zahraničními návštěvníky. Veletrh IDET představuje výbornou příležitost pro navázání nových kontaktů a utužení stávajících. S prezentací na veletrhu máme dlouhodobě velmi pozitivní zkušenosti a rozhodně napomáhá rozvoji naší zářijové akce i dalších projektů," uvedl Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000, které je hlavním organizátorem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR.

TIP: Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET - oficiální stránky

Souběžně s veletrhem IDET se opět konají také příbuzný veletrh PYROS, zaměřený na oblast požární ochrany a integrovaného záchranného systému, a dále ISET, věnující se technologiím pro ochranu a bezpečnost života, informací a majetku s důrazem na kybernetickou obranu.

Na veletrhu IDET se prezentujeme vlastní expozicí s číslem P 007, v níž návštěvníkům nabízíme informace o Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil Armády České republiky, ale i dalších našich projektech, jako je například Informační centrum o NATO nebo zpravodajský portál natoaktual.cz.

S organizátory veletrhu Jagello 2000 spolupracuje i na společné propagaci. „Zpravodajský  informační server natoaktual.cz, který je jedním z našich projektů, je oficiálním mediálním partnerem veletrhu, a to již pošesté,“ dodal Zbyněk Pavlačík. Pro své čtenáře připravil speciální přílohu, kde zveřejňuje aktuální informace z příprav, ale následně i ze samotného průběhu veletrhu.

TIP: Speciální příloha natoaktual.cz o veletrhu IDET

Na viděnou
na expozici P 007 na veletrhu IDET 2017!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro