POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Dny NATO jsou nominovány mezi nejlepší evropské airshow

18.01.2016, 16:06

Nárůst mezinárodní prestiže Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR potvrzuje čerstvá zpráva z Nizozemí - spotterský portál 4Aviation.nl zařadil akci mezi pětici nejlepších evropských airshow pro fotografování letadel. O absolutním vítězi rozhodnou svým hlasem sami návštěvníci leteckých přehlídek a zapojit se tedy můžete i Vy!

Z desítek leteckých akcí, které se každoročně v Evropě konají, se tak Dny NATO dostaly do opravdu exkluzivní společnosti. V pětici nominovaných jsou největší světová show Royal International Air Tattoo v britském Fairfordu, rovněž britská přehlídka historických letadel Duxford Flying Legends a dále airshow v polské Radomi a airshow na Maltě. Mošnovská akce tak opět potvrzuje, že patří do klubu prestižních evropských leteckých přehlídek. Vítěz hlasování bude oznámen během zasedání Evropské rady leteckých přehlídek (European Airshow Council - EAC), které se uskuteční počátkem března na Maltě a jehož se opět zúčastní i organizátoři Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR jakožto jediní z České republiky.

"V předchozích letech se nám dařilo ze zasedání EAC vozit ceny za PR a marketing - od roku 2011 jsme byli dvakrát oceněni 3. místem a dvakrát dokonce prvním. Díky tomu jsme v této kategorii nejoceňovanější akcí v historii EAC a uvidíme, jak se nám bude v této oblasti dařit tentokrát," uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. "O ceně portálu 4Aviation.nl však místo poroty rozhodují fanoušci a návštěvníci, především z řad fotografující veřejnosti. Pokud se Vám tedy podmínky pro fotografování na mošnovském letišti líbily, budeme rádi, pokud naší akci dáte svůj hlas."

Hlasovat můžete zde

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro