POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

ŠKODA představí novinku Superb SportLine a terénní polygon

13.09.2016, 08:49

ŠKODA AUTO a.s., která je počtvrté v řadě exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil, si i tento rok pro návštěvníky připravila celou řadu zajímavostí, a to včetně prezentace zbrusu nového vozu ŠKODA Superb SportLine. Poprvé budou mít návštěvníci také možnost projet se ve vozidlech ŠKODA na terénním polygonu.

„Na novou výbavovou verzi modelu ŠKODA Superb se osobně velmi těším, protože jsem sám uživatelem ŠKODA Superb Combi. Jsem opravdu zvědavý na to, jak nová ŠKODA Superb SportLine vypadá. Jistě to kromě mě přiláká i celou řadu dalších návštěvníků, a to oprávněně,“ říká Zbyněk Pavlačík z Jagello 2000.

ŠKODA AUTO návštěvníkům nabídne opravdu exkluzivní prezentaci. Designéři značky ŠKODA předvedou svůj nový přírůstek, jemuž dali žhavý design. ŠKODA Superb SportLine při pohledu z dálky zaujme svými vyváženými proporcemi a dynamickými křivkami, zblízka pak vyniknou ostře ořezané rysy a skvělé detaily, které zdůrazňují sportovní charakter vozu. Interiéru vévodí zejména sportovní sedadla, tříramenný volant a ambientní LED osvětlení. V nabídce motorů lze vybrat i benzinový dvoulitr o výkonu 280 koní.

Ve ŠKODA zóně se návštěvníci mohou těšit na kompletní modelovou řadu české automobilky. Na své si zde přijdou děti i dospělí. Pro mladší ročníky je připraveno malování na obličej a dětská výtvarná dílna, výroba placek s vlastními motivy nebo skákací nafukovací hrad. Pro sportovněji zaměřené návštěvníky je připraven vzdušný hokej nebo cyklotrenažer. V neposlední řadě je pro odvážné nachystán plně pohyblivý Simulátor Force Dynamics 301, který simuluje sportovní jízdu v autě s přetížením až 2G. Všichni návštěvníci budou mít možnost zakoupit si zboží z kolekce ŠKODA ve ŠKODA Boutique.

Další atraktivní novinkou bude technicko-terénní polygon, na němž si zájemci budou moci vyzkoušet jízdní vlastnosti vozů ŠKODA s pohonem na všechny čtyři kola, zejména pak ŠKODA Yeti a ŠKODA Octavia Scout. V nadcházejících letech pak bude polygon sloužit i pro předvedení a vyzkoušení nových SUV, jejichž ofenzívu ŠKODA připravuje.

ŠKODA AUTO a.s. je již počtvrté exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky. „Jsme velmi rádi, že tradiční a největší česká automobilka opět pojí své jméno s největší bezpečnostní show v Evropě. Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky jako největší bezpečnostní show v Evropě slouží také jako společenská událost, na niž přijíždějí delegace z řady států světa. Je proto více než příznačné, že pro přepravu významných účastníků akce slouží flotila vozů ŠKODA Superb, vlajkových lodí české automobilky. Dále náš organizační tým využívá flotilu vozů ŠKODA Rapid Spaceback,“ prozradil Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000.

„ŠKODA dbá nejen na bezpečnost svých zákazníků za volanty modelů značky, ale také na bezpečnost na silnicích v obecné rovině. Ta by bez precizní práce složek Integrovaného záchranného systému a její stálé evoluce nedosahovala rok od roku lepší úrovně,“ řekl Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika a dodal: „Jsme rádi, že máme tu čest být již čtvrtým rokem exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě a Dnů Vzdušných sil Armády České republiky.“

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro