POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

BESIP: Přijďte zažít dopravní nehodu bezpečně!

26.08.2021, 10:55

BESIP a Česká asociace pojišťoven vás zve v rámci Dnů NATO & Dnů Vzdušných sil AČR na netradiční roadshow, která návštěvníkům nabídne takřka autentický prožitek z vážné dopravní nehody.  V interaktivním stanu se můžete přesvědčit, že spěchat se nevyplácí.

Expozice je průchozí zážitkovou zónou rozdělenou do třech částí. V úvodní návštěvník pomyslně zahájí svou jízdu automobilem, přičemž je vystaven nejrůznějším důvodům, proč spěchat. V další sekci následuje šok v podobě virtuálně simulované dopravní nehody. Poté, co si člověk projde silným emočním zážitkem, postoupí do interaktivní edukativní zóny, kde se seznámí s osobními příběhy viníků nehod a dalšími důležitými informacemi. Díky připravenému kvízu můžete vyhrát i zajímavé ceny.

Roadshow je součástí společné kampaně BESIP a České asociace pojišťoven „Zpomal, dokud není skutečně pozdě“ a navazuje na dokument Víta Klusáka 13 minut, který je součástí této preventivní akce zaměřené proti jízdě nepřiměřenou rychlostí.

Kromě Dnů NATO roadshow zamíří také do Zlína, Olomouce, Havlíčkova Brodu, Českých Budějovic, Mošnova, Hodonína, Prahy a Pardubic.

Harmonogram roadshow: www.13minut.cz

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro