POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Česká zbrojovka představí produkty CZ a Colt pro ozbrojené složky

08.09.2022, 15:30

Česká zbrojovka a.s., jeden z hlavních partnerů a sponzorů Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, na Letišti Leoše Janáčka Ostrava vedle svých vlastních zbraní celosvětově respektované značky CZ předvede i výrobky legendární americké značky Colt.

„Česká zbrojovka a.s., součást mezinárodního holdingu Colt CZ Group, celosvětově reprezentuje nejlepší domácí výrobce a dodavatele produktů pro obranný a bezpečnostní průmysl. Národní soběstačnost v této oblasti získává obzvlášť v dnešní době na velké důležitosti. V Ostravě předvedeme návštěvníkům naší expozice ve VIP zóně špičkové ruční palné zbraně, které jsou prověřeny širokým spektrem uživatelů v desítkách zemí celého světa,“ řekl Jan Zajíc, generální ředitel a předseda představenstva České zbrojovky.

K vidění tak bude například série striker fired pistolí CZ P-10, kohoutové pistole CZ P-07/09, samopal CZ SCORPION EVO 3 A1 či několik modifikací pušek CZ BREN 2. Ty se nacházejí i ve výzbroji mnohých českých armádních útvarů i ozbrojených složek, a tak je návštěvníci budou moci vidět při dynamických pozemních ukázkách.

Letos poprvé budou navíc na stánku České zbrojovky vystaveny také produkty její sesterské společnosti Colt ze skupiny Colt CZ Group SE. Půjde zejména o pušky platforem M4 a M5.

Česká zbrojovka a.s. se sídlem v Uherském Brodě je tradiční český výrobce vojenských i komerčních ručních palných zbraní, které jsou vyváženy do více než 100 zemí celého světa. Od roku 2018 je součástí mezinárodního holdingu Colt CZ Group SE.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro