POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

Díky generálnímu partnerovi akce Lockheed Martin uvidíme letouny F-35

08.09.2023, 20:30

Návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR budou mít příležitost vidět na obloze i na zemi letouny Lockheed Martin F-35, přičemž se budou moci i posadit do makety tohoto letounu ve skutečné velikosti.

Lockheed Martin je globální bezpečnostní a letecká společnost, která zaměstnává přibližně 116 000 lidí po celém světě a zabývá se výzkumem, designem, vývojem, výrobou, integrací a údržbou pokročilých technologických systémů, výrobků a služeb.

Vizí společnosti Lockheed Martin v oblasti bezpečnosti pro 21. století je poskytovat integrované obranné schopnosti zaměřené na mise prostřednictvím pohotových inovací, přinášet nejlepší komerční špičkové technologie, dále digitalizovat naše interní operace a transformovat obranný průmysl tak, aby byl rychlejší a cenově dostupnější.

Provozní jednotky jsou rozděleny do rozsáhlých obchodních oblastí - Letectví, Rakety a řízení palby, Rotační a letové systémy a Vesmír. Společnost Lockheed Martin spolupracuje s více než 50 zeměmi světa, kterým pomáhá chránit jejich národní zájmy a zároveň zevnitř posilovat jejich ekonomiky, průmysl a komunity, aby zůstaly napřed před novými hrozbami a katastrofami.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro