POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Dny NATO zakusí hořkost Radegastu

27.08.2019, 11:58

Nošovický pivovar Radegast se pro následující tři ročníky Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR vrací jako exkluzivní dodavatel piva a hlavní produktový partner akce.  

Pivovar Radegast ve výběrovém řízení přesvědčil organizátory akce, že dokáže nadále vylepšovat kvalitu obsluhy návštěvníků. K tomu má pomoci i unikátní automatický rychlovýčep, který dokáže načepovat během jedné minuty 30 piv.

„Ze všech pivovarů, jež se zúčastnily výběrového řízení, pivovar Radegast nabídl nejvyšší úroveň servisu a jsme přesvědčeni, že obnovení naší spolupráce po 11 letech povede k dalšímu zvýšení spokojenosti návštěvníků naší akce,“ vyzdvihuje Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. Manažer značky Radegast Marek Grabovský dodává: „Spojení naší značky a Dnů NATO v Ostravě považuji za přirozené, tím spíše, že oba partneři pocházejí ze stejného regionu.“

Správně hořké pivo z Nošovic se bude na Dnech NATO v Ostravě čepovat z celkem padesáti kohoutů na devíti výčepních místech. Na čepu bude Radegast Rázná 10, Radegast Ryze Hořká 12 a další produkty Plzeňského Prazdroje. Cyklisté a řidiči aut mířící na Dny NATO v Ostravě a Dny Vzdušných sil AČR tak mohou zahnat žízeň nealkoholickým Birellem světlým nebo ochucenou verzí Birellu Pomelo & Grep.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro