POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Do Infocentra pro radu i pro tričko nebo magnetku

15.09.2021, 13:17

V areálu letošního ročníku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR budou návštěvníkům k dispozici dva Infostánky, kde si budou moci zakoupit například různé upomínkové předměty. Oproti předchozím ročníkům nebude program v prodeji.

Infostánky budou k nalezení na obvyklých místech, jejichž umístění je vyznačeno i na pláncích areálu. Letos bude každý infostánek rozdělen na dvě části, které by měly urychlit odbavení jak zájemců o koupi upomínkových předmětů, tak zájemců o informace.

Návštěvníci opět najdou mezi upomínkovými předměty magnetky, přívěsky, nášivky, samolepky a další. Nebudou chybět trička s různými motivy a v různých barvách. V každém stánku též budou k dispozici razítka do památníčků či turistických deníků. Připomínáme, že v areálu akce nebude k dispozici bankomat.

Triko unisex  300,- Triko unisex 300,- Čepice 300,-
           
Klíčenka 50,- Trhačka 80,- Magnet 90,-
           
Nášivka 110,- Odznak 40,- Samolepka 10,-
           
   
  Špunty do uší 5,- Pláštěnka 40,-  

Prodej suvenýrů bude však jen doplňkovou činností Infostánků. Jak už název napovídá, návštěvníci se na ně budou moci obracet se svými dotazy o akci, které se bude ochotný personál snažit zodpovědět. Bude mít přehled, kde se nachází prezentace jednotlivých složek, bude informován o aktuálních dynamických ukázkách či poradí s dopravou z akce. K nahlédnutí budou jízdní řády.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro