POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Kdo letos získá Cenu veřejnosti v naší fotosoutěži?

18.10.2022, 10:31

S rekordním počtem zúčastněných autorů i jejich příspěvků fotosoutěž letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR vstupuje do druhé fáze. Po vypršení termínu pro zasílání příspěvků následuje vyhodnocení došlých fotografií porotou organizátorů. Současně můžete rozhodnout o tom, který snímek získá Cenu veřejnosti! 

Zájem o fotosoutěž letos překonal veškerá očekávání, když do vyhodnocení bylo zařazeno 520 snímků 185 autorů. Některé ze zaslaných příspěvků navíc musely být vyřazeny pro nedodržení stanovených podmínek, zpravidla kvůli neuvedeným kontaktním údajům, špatnému formátu či příliš vysokému počtu snímků.

Na fotkách je patrné, že si návštěvníci užívali veškerý program akce - dynamické ukázky na zemi i ve vzduchu, statické ukázky obřích letounů, expozice nevojenských účastníků i mnohé další, které podle nich vystihují atmosféru akce. S kterým z nich se ztotožní porota, se dozvíme v pondělí 7. listopadu 2022.

K rozhodování o vítězích se přitom můžete připojit i vy, a to tím, že dáte svůj hlas fotce či fotkám v galerii na facebookovém profilu Dnů NATO. Cenu veřejnosti pak získá ten snímek, který do poledne 5. listopadu získá největší přízeň vyjádřenou "lajky" či jinými reakcemi. 

Fotoalbum na Facebooku naleznete zde

Cena veřejnosti není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro