POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

Moravskoslezský kraj a Ostrava vás zvou na návštěvu!

02.09.2020, 16:25

Ačkoli letos nebudete moci navštívit areál Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, můžete některý z podzimních víkendů využít k poznávání zajímavých míst Moravskoslezského kraje a Ostravy. Mnoho památek nebo muzeí můžete navíc až do konce října navštívit zcela zdarma.

I když je letošní ročník Dnů NATO koncipován bez účasti veřejnosti, Moravskoslezský kraj a statutární město Ostrava mají co nabídnout nejen místním, ale také turistům.

„Moravskoslezský kraj a statutární město Ostrava jsou partnery akce již od samotného počátku a bez jejich podpory by Dny NATO v této podobě nemohly existovat,“ poznamenává Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. „Naše akce láká do města a kraje každoročně desetitisíce návštěvníků, tak bychom byli rádi, kdyby dorazily i letos, pokud nebudou zrovna sledovat Dny NATO v televizi.“

Moravskoslezský kraj díky své rozloze a rozmanitosti skýtá mnoho různých druhů vyžití, turisté tak mohou vyrazit na výlet do přírody či objevovat kulturní nebo technické památky, více než 50 z nich navíc zcela zdarma díky programu Severní Morava Travel. Mezi ně patří také oblíbená Stezka Valaška, ze které se vám naskytnou výhledy do širokého okolí Pusteven, můžete navštívit hornickou expozici v Landek Parku, poznávat Malý a Velký svět techniky, ZOO v Ostravě a mnoho dalšího.

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro