POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Na Dnech NATO se opět naplno projeví síla Zubru

03.09.2018, 18:01

O síle a chuti piva ZUBR se budou moci návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR přesvědčit sami na vlastní kůži. Pivovar ZUBR jako hlavní produktový partner akce speciálně navaří svůj podzimní special ZUBR Extra Force 12,5%.

„Cyklisté a řidiči aut mířící na Dny NATO si jistě rádi dají nealkoholické pivo ZUBR Free nebo ochucené nealkoholické pivo ZUBR Indian Cherry v plechovkách, zbylí návštěvníci si na akci mohou vychutnat 4x chmelený ZUBR Grand či výborný speciál ZUBR Extra Force,“ přiblížil nabídku Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. „Hluboce si vážíme toho, že Pivovar ZUBR pro naši společnou akci každoročně připravuje výborný speciál ZUBR Extra Force, který odpovídá tomu, že Dny NATO v Ostravě i naši účastníci vyzařují auru velké síly. Tato aura je podtrhnuta právě symbolikou majestátního zubra,“ doplnil Pavlačík.

Pro pivně založené návštěvníky bude k ochutnání speciálně uvařený ležák ZUBR Extra Force 12,5% a čtyřikrát chmelená jedenáctka ZUBR Grand. Tento lahodně hořký světlý ležák chmelený podle prvorepublikové receptury získal 1. místo v odborných degustačních soutěžích České pivo 2016 a v posledních dvou ročnících Zlatého poháru PIVEX v kategorii ležáků. V těchto soutěžích se hodnotí neoznačené vzorky odborně složenou porotou ze zástupců Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze a profesionálních degustátorů. Hodnotí se chuť, plnost piva, vůně, říz a hořkost. Pivovar ZUBR byl v soutěži Zlatý pohár PIVEX - PIVO 2017 zároveň zvolen nejoceňovanějším pivovarem čtvrtstoletí.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro