POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Návštěvníci mohou znovu rozhodnout o vítězi Poháru primátora města Ostravy

11.09.2022, 08:02

Také v rámci letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR mohou příznivci aviatiky vybrat nejpovedenější leteckou ukázku. Jejich hlasy určí vítěze, který obdrží z rukou ostravského primátora Tomáše Macury cenu v podobě poháru a pamětního listu.

„Ostrava je tradičně hrdý partner této úžasné přehlídky vojenské techniky a primátorský pohár představuje součást stálého partnerství našeho města s oblíbenou akcí. Ukázky, prováděné špičkovými letci z celého světa, jsou vždy atraktivní a věřím, že určitě vyvolají zájem o hlasování,“ uvedl primátor Tomáš Macura.

V předcházejícím ročníku si primátorský pohár podruhé odnesl maďarský stíhač Máté Majerik. Těšíme se na výsledky hlasování, které určí, kdo si pro vítězství doletí tentokrát.

 

Jak na to? Předně je třeba sledovat v průběhu Dnů NATO nebe nad mošnovským letištěm, kde se bude strhující podívaná odehrávat. Na oficiálním facebookovém profilu Ostravy už budou připraveny fotografie jednotlivých ukázek. Stačí jednoduše „olajkovat“ tu, která se hlasujícímu líbila nejvíce. Pohár primátora města Ostravy poputuje za tím, kdo nasbírá nejvíce „vztyčených palců“, případně dalších emotikonů, které facebook nabízí.

Hlasovat bude možné v sobotu 17. září  od 10.00 hodin do 22.00 hodin.

Vítěz převezme ocenění v neděli 18. září.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro