POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Nová ŠKODA FABIA a další modely značky ŠKODA na Dnech NATO

04.09.2021, 13:48

Po dvouleté přestávce se opět můžete těšit na prezentaci exkluzivního partnera Dnů NATO v Ostravě a Dnů Vzdušných sil AČR, společnosti ŠKODA AUTO. 

V areálu akce DNY NATO v Ostravě a Dnů Vzdušných sil AČR bude vystavena zcela nová ŠKODA FABIA, která si svou premiéru odbyla na konci srpna v Praze a do prodeje vstoupí krátce před akcí DNY NATO 2021, ve čtvrtek 16. 9. 2021. Kromě prezentace tohoto vozu se návštěvníci mohou těšit i na další aktuální modely, např. modernizované SUV KODIAQ, vozy SCALA Monte Carlo a KAMIQ Scoutline, elektrické SUV ENYAQ iV či vozy OCTAVIA RS iV a SUPERB iV.

Statická prezentace vozů ŠKODA i řada doprovodných aktivit na vás čeká v centrální části areálu, v tzv. ŠKODA ZÓNĚ. Kde jedním z lákavých exponátů bude u příležitosti oslav 120 let ŠKODA Motorsport i legendární ŠKODA 130 RS. Ve ŠKODA ZÓNĚ nebude chybět ani odpočinková část s lehátky, dětská kreativní dílna či nafukovací skákací vůz iV pro menší návštěvníky. Zároveň se dozvíte, kolik elektřiny je potřeba pro nabití vozu ŠKODA ENYAQ iV, pokud vyzkoušíte naši cyklo aktivitu, kdy se pomocí jízdního kola pokusíte vynaložit maximální možnou energii.

ŠKODA AUTO si pro vás zároveň připravila dovednostní hokejové aktivity. V rámci ŠKODA HOKEJOVÉHO PARKU změříte svoji rychlost střelby nebo vyzkoušíte zručnost v dovednostní aktivitě, jejímž cílem je obehrát protihráče.  

Za účast na doprovodných aktivitách vás ŠKODA AUTO odmění drobnými cenami z kolekce merchandisingu ŠKODA.

Pro zájemce bude k dispozici také prezentace služby HoppyGo - carsharingové služby, která bezpečně a jednoduše propojuje lidi, kteří mají auto, ale nepoužívají ho každý den, s těmi, co ho potřebují jen příležitostně.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro