POTVRZENÁ ÚČAST 2024       

Zprávy

Odpočiňte si v relaxační zóně Radia Čas

14.09.2022, 09:00

Přijďte si užít bohatý program plný leteckých ukázek a vojenské techniky z celého světa na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR s Radiem Čas. Atraktivní zážitek z celé události si budete moci zpestřit i v relaxační a dětské zóně Radia Čas. 

V té bude připravena spousta zábavy a aktivit, kde si můžete po náročném programu trochu odpočinout, ulevit nohám a doplnit energii nebo naopak trochu unavit vaše rozdováděná dítka. 

V relaxační zóně, kterou ocení rodiče i děti, je pro návštěvníky připraven velký stan se stoly a lavičkami, kde se budou moci schovat před sluncem a nabrat síly na další program. Součástí relaxačního stanu bude také stánek s kávou. Po delší odmlce se opět vrací mobilní vysílací studio Radia Čas, které bude přenášet aktuální dění přímo z centra akce. Chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny.

V dětské zóně nebude chybět oblíbené malování na obličej a nafukovací prolézačky pro vaše ratolesti. V rámci dětské zóny si děti mohou vyzkoušet také opravdovou vojenskou opičí dráhu. Přijďte si užít Dny NATO s celou rodinou ve společnosti Radia Čas.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro