POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Připomeňte si výročí revoluce v zóně sametOVA

15.09.2019, 15:37

Moravskoslezský kraj v čele s jeho největším městem Ostrava, skrývá mnoho pozoruhodných míst, kulturních a sportovních akcí i historických památek. Největší událostí každoročně jsou Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR. Ani letos město Ostrava nebude chybět na letišti Leoše Janáčka v Ostravě a spolu s vámi si připomene 30. výročí sametové revoluce.

Možnost odpočinku, osvěžení, ale také spoustu zábavy a poučení přinese zóna města Ostravy na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR. Letos bude tematicky zaměřena na 30. výročí sametové revoluce. Kromě příjemného posezení v ní naleznete stánek s interaktivní leteckou mapou Ostravy, ve které se můžete pokusit najít umístění známých dominant, které proměnily tvář Ostravy v posledních třiceti porevolučních letech.

Děti se zabaví při skládání velkých dřevěných kostek či puzzle s fotkami známých ostravských staveb. Společně s přáteli či rodinou se můžete vyfotit ve fotokoutku s pozadím, které vás přenese
do revoluční nálady na ostravském Masarykově náměstí v roce 1989. Ostravský informační servis vám nabídne praktické informace o Ostravě a okolí, turistické a historické zajímavosti, dopravní spojení, upomínkové předměty města, mapy či bedekry.

Z návštěvy zóny sametOVA si budete moci odnést nejenom hezké zážitky, ale i dárky, které potěší. 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro