POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

Síla inovací a globální partnerství: Příběh Ray Service v obranném průmyslu

08.09.2023, 11:41

Na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR nebude chybět ani společnost Ray Service, která se specializuje na výrobu kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení, si během poslední dekády vybudovala rozsáhlou partnerskou síť po celém světě. Tato síť zahrnuje spolupracující partnery ze zahraničí, které zásobuje materiálem i know-how.

Jedním z významných úspěchů Ray Service je strategické partnerství s výrobci obrněných vozidel a systémů protivzdušné obrany. Dokonce podepsali memorandum o porozumění s renomovanou společností Lockheed Martin na projekt stíhaček F-35. Ray Service také rozšířila svou působnost do několika zemí, včetně Slovenska, Rakouska, Saudské Arábie, Anglie, Rumunska a Austrálie. Tento expanzivní růst zároveň vyžaduje významné investice do svých továren v České republice a na Slovensku.

Inovace jako klíčový prvek: Jedním z hlavních faktorů, který staví Ray Service do popředí, je její schopnost inovovat. Společnost neustále vyvíjí nové technologie, které reagují na stále se měnící výzvy v oblasti obranného a leteckého průmyslu, stejně jako v motorsportu. Její tým zahrnuje inženýry, vývojáře a odborníky na kabelové svazky a elektromechanické boxy, kteří společně pracují na vytváření řešení, která zvyšují efektivitu, spolehlivost a propojenost těchto systémů.

Mezinárodní spolupráce: Společnost Ray Service si je plně vědoma významu mezinárodní spolupráce v oblasti obrany. Na Dnech NATO se setkává se zástupci z různých členských států a partnerů, aby diskutovala o možnostech spolupráce a sdílení know-how. 

Účast Ray Service na letošních Dnech NATO potvrzuje její závazek k podpoře stability a bezpečnosti prostřednictvím technologického pokroku. V rámci její expozice prezentuje elektromagnetické kompatibility jednotlivých skupin pozemních vozidel, kompletní externí osvětlení vozidel řízené po sběrnici nebo digitální palubní desku EGIS. 

Ray Service, a.s. se sídlem ve Starém Městě, je mezinárodním inovativním výrobcem kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení. Je také distributorem a integrátorem kabelových komponent a systémů. Více než 30 let zkušeností a intenzivního vývoje vyústilo v silnou moderní společnost, která je spolehlivým a vyhledávaným partnerem na mezinárodní úrovni.  Společnost je také renomovaným systémovým integrátorem řady světových výrobců kabelových komponent – např. TE Connectivity-Kissling, ITT Cannon, Habia Cable, Positronic, Brady a dalších. Tímto se výrazně prosadila a osvědčila na vysoce náročném trhu vojenské, letecké a průmyslové techniky. Na českém trhu se nyní významně podílí na programech vývoje a modernizace vojenské techniky České armády.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro