POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Startuje tradiční fotosoutěž o upomínkové předměty!

22.09.2017, 15:15

Navštívili jste letošní ročník Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR a odnesli jste si z něj hezké a zajímavé fotografie? Pokud ano, ty nejlepší můžete zaslat do naší fotosoutěže a vyhrát upomínkové předměty akce a účastníků.

Obecná pravidla fotosoutěže zůstávájí podobná jako v předchozích letech. Každý soutěžící může opět zaslat až tři snímky. Každý z nich se musí vejít do 5 MB, což však pro 99 % fotek nebude znamenat žádné omezení. Vybírat by měl především takové, které podle něj nejnápadněji a nejlépe vystihují atmosféru na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR, neboť právě toto je jediným kritériem pro hodnocení.

Výběr tradičně provede komise složená ze zástupců Jagello 2000 a spolupracujících fotografů a grafiků. Na snímky od návštěvníků se těšíme až do 15. října 2017. Posílat přitom mohou nejen fotografie z víkendové show na mošnovském letišti, ale rovněž z Akčního odpoledne v Dolních Vítkovicích, ostravského Minikina Kavárna, besed s piloty v Knihcentru, příletů, nácviků, odletů či fotek jinak tematicky spojených s akcí.

"Přestože byl letošní ročník Dnů NATO ve znamení historicky nejnepříznivějšího počasí, návštěvníci se ho nezalekli a přišli si víkendovou show užít se vším všudy. Akce jako taková navíc zahrnuje i několik doprovodných programů či přílety a nácviky samotných účastníků, u nichž naopak počasí přálo, takže se dají očekávat velmi rozdílné scenérie," uvádí předseda Jagello 2000 Zbyněk Pavlačík.

Každoročně jsou některé příspěvky vyřazeny kvůli tomu, že neodpovídají pravidlům. Dejte si proto prosím pozor, aby fotografie byly opravdu v příloze (ulehčuje to zpracování došlých fotek) a aby byly uvedeny správně Vaše kontaky i všechny další náležitosti.

Snímky budou anonymně vyhodnoceny a výsledky soutěže vyhlásíme nejpozději 7. listopadu 2017 na těchto stránkách. Předání cen poté proběhne individuálně po dohodě s výherci, kteří budou informováni prostřednictvím e-mailu či telefonicky.

Pro inspiraci, jaké snímky posílat, se můžete podívat na vítěze předchozího ročníku.

Plná pravidla fotosoutěže:

  1. Organizátorem fotosoutěže je Jagello 2000.
  2. Fotosoutěže se smí zúčastnit všichni návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2017 (dále jen "akce"), vyjma oficiálních fotografů akce a zástupců Jagello 2000.
  3. Účastníci musí být autory fotografií a musí zaslat své fotografie elektronicky na e-mailovou adresu [email protected], a to do 15. října 2017 včetně.
  4. E-mail musí mít předmět zprávy Fotosoutěž. V těle zprávy musí být uvedeno plné jméno účastníka, jeho e-mailová adresa, poštovní adresa a telefonický kontakt. Soutěžní fotografie musí být připojeny k e-mailové zprávě jako příloha.
  5. Každý účastník smí zaslat maximálně tři fotografie. Fotografie musí být ve formátu jpg a velikost žádné z nich nesmí překročit 5 MB. Fotografie musí být pořízeny na letošním ročníku akce, včetně kteréhokoli jejího doprovodného programu.
  6. Organizátor fotosoutěže automaticky vyřadí účastníky, kteří nedodrží tato pravidla.
  7. Zasláním fotografií účastníci souhlasí s tím, že je organizátoři smí použít k propagačním účelům a uveřejnit je na oficiálních internetových stránkách akce i na sociálních sítích.
  8. Fotografie budou posouzeny porotou složenou ze zástupců organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků, kteří vyberou tři nejlepší snímky. Jediným kritériem je nejnápaditější a nejlepší zachycení atmosféry akce. Všechny soutěžní fotografie budou též umístěny na facebookovém profilu akce a snímek, který bude mít 6. listopadu 2017 ve 12:00 nejvíc označení "To se mi líbí", získá Cenu veřejnosti.
  9. Výsledky budou vyhlášeny nejpozději 7. listopadu 2017.
  10. Autoři tří nejlepších fotografií a autor snímku s Cenou veřejnosti obdrží odměny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro