POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Živé přenosy tradičně na České televizi

13.09.2022, 19:46

Nasajte atmosféru letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR! Trailer od společnosti PlanesTV připomene atraktivní ukázky a premiéry, na které se můžete o víkendu těšit. Pokud se nedostanete do areálu akce osobně, budete moci program opět sledovat v České televizi i na našich sociálních sítích.

Podívejte se na krátkou upoutávku toho nejzajímavějšího, co vás bude 17. a 18. září čekat na Letišti Leoše Janáčka Ostrava.

Kompletní program bude rovněž přenášen prostřednictvím online streamu na našem YouTube kanále i na zpravodajském portálu iDNES.cz, který si získal vysokou popularitu. Už v pátek nabídneme krátké vysílání z příletů a nejzajímavějších nácviků. Novinkou letošního ročníku bude živé vysílání v angličtině, které zajišťuje britská společnost PlanesTV. Ta již desátým rokem působí jako oficiální producent videí Dnů NATO a nejinak tomu bude i letos, kdy kromě toho bude připravovat sestřihy zachycující nejatraktivnější momenty celého programu.

Živě bude odpolední část programu přenášet též Česká televize na kanálu ČT24, kde dění na letišti doplní o zajímavé rozhovory a další tematické vstupy.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro