POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Živé přenosy tradičně na České televizi

13.09.2022, 19:46

Nasajte atmosféru letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR! Trailer od společnosti PlanesTV připomene atraktivní ukázky a premiéry, na které se můžete o víkendu těšit. Pokud se nedostanete do areálu akce osobně, budete moci program opět sledovat v České televizi i na našich sociálních sítích.

Podívejte se na krátkou upoutávku toho nejzajímavějšího, co vás bude 17. a 18. září čekat na Letišti Leoše Janáčka Ostrava.

Kompletní program bude rovněž přenášen prostřednictvím online streamu na našem YouTube kanále i na zpravodajském portálu iDNES.cz, který si získal vysokou popularitu. Už v pátek nabídneme krátké vysílání z příletů a nejzajímavějších nácviků. Novinkou letošního ročníku bude živé vysílání v angličtině, které zajišťuje britská společnost PlanesTV. Ta již desátým rokem působí jako oficiální producent videí Dnů NATO a nejinak tomu bude i letos, kdy kromě toho bude připravovat sestřihy zachycující nejatraktivnější momenty celého programu.

Živě bude odpolední část programu přenášet též Česká televize na kanálu ČT24, kde dění na letišti doplní o zajímavé rozhovory a další tematické vstupy.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro