POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Zveme spottery na setkání 

25.08.2020, 14:33

Jsme si vědomi, že se především v tzv. spotterské komunitě a mezi fanoušky letecké techniky intenzivně diskutuje o letošních opatřeních v okolí Letiště Leoše Janáčka Ostrava v průběhu příprav a konání letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR. Rozhodli jsme se proto s jejich zástupci uspořádat mimořádné setkání.

To naváže na tradiční setkání s fanoušky, které se letos bohužel nepodařilo uspořádat. V komentářích na sociálních sítích či našich webových stránkách lze najít množství nejrůznějších názorů vznikajících bez znalostí souvislostí, které pořádání takové akce vyžaduje. 

Rádi se tedy setkáme až s pěti zástupci, které si spotteři ze svého středu zvolí, a to v úterý 1. září od 16.00 v sídle Jagello 2000 (Mariánské náměstí 10, Ostrava). Hlásit se mohou do pátku 28. srpna na e-mail [email protected].

Hlásit se můžete, i pokud se chcete zúčastnit formou videokonference, pro níž bude využita platforma Google Meet. Odkaz k připojení rozešleme pouze přihlášeným.

Vzhledem k probíhajícím intenzivním přípravám akce není jiný termín možný. Setkání se pak neuskuteční, pokud svou účast nepotvrdí alespoň tři lidé. 

Předmětem setkání budou úpravy pohybu a další opatření v okolí areálu akce při Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR.

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro