POTVRZENÁ ÚČAST 2024     

Zprávy

Česká televize tradičně nabídne živé přenosy ze Dnů NATO

14.09.2021, 09:03

Do příletu účastníků letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR zbývá už jen pár dní, nasát atmosféru víkendové show však můžete již nyní s trailerem od společnosti PlanesTV. Pokud se nedostanete na do areálu akce osobně, můžete program opět sledovat v České televizi i na našich sociálních sítích

Podívejte se na krátkou upoutávku toho nejzajímavějšího, co vás bude 18. a 19. září čekat na Letišti Leoše Janáčka Ostrava.

Britská společnost PlanesTV již devátým rokem působí jako oficiální producent videí Dnů NATO a nejinak tomu bude i letos, po roční přestávce, kdy bude připravovat sestřihy zachycující nejatraktivnější momenty celého programu.

Kompletní program bude rovněž přenášen prostřednictvím online streamu na sociálních sítích akce i na zpravodajském portálu iDNES.cz, který si získal vysokou popularitu. Už v pátek nabídneme vysílání z příletů a nejzajímavějších nácviků.

Živě bude odpolední část programu přenášet též Česká televize na kanálu ČT24, kde dění na letišti doplní o zajímavé rozhovory a další tematické vstupy.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro