POTVRZENÁ ÚČAST 2024     

Zprávy

Potřebujete radu nebo koupit suvenýr? Navštivte naše infocentrum!

09.09.2022, 11:27

V areálu letošního ročníku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR budou návštěvníkům k dispozici tři Infostánky, kde si budou moci zakoupit například různé upomínkové předměty. Oproti předchozím ročníkům nebude program v prodeji.

Infostánky budou k nalezení na obvyklých místech, jejichž umístění je vyznačeno i na pláncích areálu. Letos bude každý infostánek rozdělen na dvě části, které by měly urychlit odbavení jak zájemců o koupi upomínkových předmětů, tak zájemců o informace.

Návštěvníci opět najdou mezi upomínkovými předměty magnetky, klíčenky, čepice, samolepky a další. Nebudou chybět trička s různými motivy a v různých barvách. V každém stánku též budou k dispozici razítka do památníčků a turistických deníků, špunty do uší či jednorázové pláštěnky.

Připomínáme, že ve stáncích nebude možné platit kartou a v areálu akce není k dispozici bankomat. Je možné ale platit eury či zlotými.

Tričko Logo  350 Kč Tričko Gripen 350 Kč Čepice 350 Kč
           
Klíčenka 50 Kč Trhačka 80 Kč Magnet 90 Kč
           
Nášivka se such. zipem 110 Kč Nášivka se such. zipem 110 Kč Samolepka 10 Kč
           
Samolepka 10 Kč Přívěsek 70 Kč Mince 250 Kč
           
Odznak 40 Kč Pláštěnka 40 Kč Špunty do uší 5 Kč

 

Prodej suvenýrů bude však jen doplňkovou činností Infostánků. Jak už název napovídá, návštěvníci se na ně budou moci obracet se svými dotazy o akci, na které se bude ochotný personál snažit zodpovědět. Bude mít přehled, kde se nachází prezentace jednotlivých složek, bude informován o aktuálních dynamických ukázkách či poradí s dopravou z akce. K nahlédnutí budou i jízdní řády.

Suvenýry nelze zakoupit předem online, po akci budou neprodané předměty k dispozici prostřednictvím e-shopu našeho distributora.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro