POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

Strážníci Městské policie Ostrava se představí se svými čtyřnohými parťáky

01.09.2020, 14:20

Program Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR i letos obohatí svou přítomností a dynamickými ukázkami strážníci Městské policie Ostrava. Její příslušníci budou též oceněni za nasazení během nouzového stavu.

I přes skutečnost, že letošní akce je koncipována bez účasti veřejnosti, se diváci mohou prostřednictvím televizního přenosu těšit na komentovanou dynamickou ukázku zákroku Městské policie Ostrava při narušení veřejného pořádku. Tu společně předvedou strážníci ze skupiny hipologie, skupiny kynologie a skupiny pořádkové služby operativního oddílu Městské policie Ostrava.

Ukázka tak bude dokladovat vzájemnou spolupráci strážníků těchto skupin a náročnost výcviku při ovladatelnosti služebních koní a služebních psů. Díky tomu, že bude vycházet z reálných situací při řádění fotbalových výtržníků či nepokojů při pouličních demonstracích, tak ukáže i připravenost strážníků na zvládání těchto náročných zákroků.

Na Dnech NATO v Ostravě dojde rovněž k slavnostnímu ocenění příslušníků IZS a bezpečnostních sborů, kteří v jarních měsících plnili mimořádné úkoly při zvládnutí nouzového stavu spojeného s covid-19. Mezi oceněnými bude i 45 strážníků Městské policie Ostrava.

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro