POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

S Rádiem Čas budete mít přehled na silnicích i si zasoutěžíte

17.09.2014, 18:03

Jedním z mediálních partnerů akce je i Rádio Čas, které bude přímo z areálu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil vysílat na frekvenci 88,6 FM, na níž tak v přímém přenosu nabídne informace o dění na letišti, o dopravní situaci na příjezdových komunikacích.

V sobotu i v neděli se už od ranních hodin každých patnáct minut návštěvníci Dnů NATO dozvědí z vysílání Rádia Čas o aktuální situaci na silnicích. „Budeme sledovat příjezdové trasy ze všech směrů, po celý týden budeme přímo na letišti ve spojení s dopravní policií. Posluchačům můžeme na frekvenci 88,6 FM zaručit nejčerstvější informace z okolí mošnovského letiště,“ slíbila Barbora Šindelková, manažerka programového marketingu s tím, že zpravodajství bude posílené i okolo čtvrté hodiny, kdy začnou návštěvníci odjíždět.

Vedle dopravního zpravodajství budou redaktoři Rádia Čas pokrývat i aktuality z mobilního rádiového studia přímo v areálu letiště. Na frekvenci rádia návštěvníci uslyší podrobné komentáře k dění na obloze i na zemi. Zájemci se budou moci na vlastní oči podívat, jak vypadá práce rádiového redaktora na akci takového charakteru, či navštívit studio a pozdravit z něj své známé. Vedle studia bude v areálu i stánek, ve kterém si Rádio Čas připravilo hry a dárky. Soutěžit však budou moci i posluchači mimo areál akce, kteří budou moci do studia volat a podělit se s ostatními, z jakých míst lze sledovat dynamické ukázky akce.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro